Whitepaper: Vijf uitdagingen rondom organisatietransformatie

Download nu

Organisatietransformatie

Als organisatie wil je graag relevant zijn voor je klanten en impact maken op de wereld om je heen. Digitalisering, nieuwe technologie en de beschikbaarheid van steeds meer data bieden hierbij volop kansen. Denk aan het ontwikkelen van nieuwe producten en diensten die aansluiten op wat de wereld vandaag én morgen nodig heeft, duurzame verdienmodellen die verder gaan dan aandeelhouderswaarde én nieuwe manieren van werken die positief bijdragen aan het realiseren van ESG doelstellingen. Wij noemen dit transformatie.

Maar organisatietransformatie gaat ook gepaard met uitdagingen. Welke uitdagingen zien de leiders van grote, Nederlandse organisaties? Lees het in deze whitepaper!

Vijf uitdagingen rondom organisatietransformatie

Vorig jaar spraken de verandermanagers van het interim management netwerk van House of Performance met vijftien leiders en managers van grote, toonaangevende organisaties. Allemaal bedrijven die belangrijke veranderingen doormaken of aan de vooravond daarvan staan. Onderwerp van gesprek was organisatietransformatie en strategie-executie. Het doel: met elkaar leren van de uitdagingen en successen rondom organisatietransformatie. Deze whitepaper behandelt vijf uitdagingen rondom organisatietransformatie die in de gesprekken naar boven kwamen drijven en onze reflecties daarop.

Download de whitepaper: Vijf uitdagingen rondom organisatietransformatie

Vul het formulier in en bekijk direct de whitepaper!

reCAPTCHA is required.