Analyse huidig en benodigd leiderschap

Samen met jou, de teams of een representatieve afvaardiging van de doelgroep maken we de analyse van het huidige leiderschap. We brengen concreet waarneembaar gedrag in beeld. En zoomen in op waar leiderschap onbedoeld op de rem trapt.

We verdiepen op onderliggende oorzaken. Hiermee bieden we inzicht en bewustwording als basis om samen mee aan de slag te gaan ten behoeve van duurzame gedragsverandering. In ons advies stellen we scherp wat nodig is om een doorbraak te vinden in de beoogde transformatie.

Al vanaf het eerste contact, staan we ‘aan’. Luisteren we scherp en precies. Welke inhoud wordt op tafel gelegd? En wat niet? Waar schijnt deze organisatie het licht op … En wat blijft in de schaduw staan? Hoe zien relaties eruit in deze organisatie? En wat ervaar ik als adviseur in interactie?

We maken een analyse op basis van observaties, dialogen en een ‘taal-analyse’. Samen met jou, bekijken we hoe het leiderschap onbedoeld op de rem trapt richting de gewenste transformatie.  En waar juist al wel katalysators voor verandering te vinden zijn.

Wat we doen

Organisaties die een focus aanbrengen op leiderschap in een organisatietranformatie realiseren duurzame resultaten, eigenaarschap op gezamenlijke doelen en geloof en trots in de transformatie. De volgende middelen kunnen ingezet om tot een effectieve analyse en advies te komen:

  1.  Interviews
  2.  Observaties
  3.  Taalanalyse
  4.  Dialoog over ambitie, benodigde houding & gedrag en belemmerende/katalyserende interactiepatronen
  5.  Analyse ‘presentatie’ in dialoog met de top leiders

Jouw
transformatie­partner in...

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is dit wat voor jou:

Wil jij ook samen impact maken?

Plan een belafspraak in met onze consultants om vrijblijvend te sparren.

LinkedIn
Share
WhatsApp