Digital

Jouw transformatie op een digitale en schaalbare manier ondersteunen? Van data naar inzicht met de juiste bijstuuracties? Wij helpen je met onze transformatie- en implementatiekennis pragmatisch vooruit. Van de eerste stappen in de digitale strategie tot en met de ontwikkeling van complexe AI-oplossingen. Benieuwd naar concrete voorbeelden die aansluiten bij jouw vraagstuk? Laat ons weten waar je tegenaan loopt en we denken met je mee.

Maak een belafspraak

Waarom House of Performance

Transformeren naar een toekomstbestendige organisatie met integrale aanpak

Ons digital change platform en de menselijke interventies van onze consultants en interim managers stellen jouw organisatie in staat om te veranderen. Dit gebeurt op een innovatieve, hybride en schaalbare manier die gewenst gedrag stimuleert en tot verbeterde prestaties leidt. Wij bieden hierin een integrale aanpak die de beoogde transformatie ondersteunt. Het platform is veilig met end-to-end encryptie, multi-device geschikt en stabiel.

Wij werken o.a. voor

Leiderschapsontwikkeling

Als leider leid je niemand naar plekken waar je zelf niet komt

Leiders hebben een essentiële rol in het verloop en de omvang van transformaties. Gesprekken door en met leidinggevenden, onderling en met de organisatie, zijn hierin bepalend. De uitdaging zit in de balans vinden tussen richting geven en verbinding houden, dan komen de juiste samenwerkingen tot stand. Leidinggeven aan een organisatietransformatie? Lees hier hoe wij kunnen helpen. 

Data-analyse

Onze dataspecialisten evalueren graag de technologie en maken een duidelijke datastrategie.

Scalable Change

Een oplossing waardoor je met de inzet van gamification een grote groep mensen kunt bereiken en op een speelse en laagdrempelige manier kunt laten oefenen met gewenst gedrag. De opdrachten die gedaan worden zijn direct toepasbaar in de eigen werkomgeving, waardoor het nieuwe gedrag zo duurzaam mogelijk wordt ingezet.

Eigen platform

We hebben een eigen platform waarin alle data samenkomt. Dit maakt monitoren, bijsturen en opschalen gemakkelijk inzichtelijk.

Volg ons op linkedin

Wil je ons leren kennen? Schuif dan gezellig aan bij een VrijMiBo. Of je blijft ons in de gaten houden op de socials voor vakinhoudelijke updates en interne berichten over ons leuke team.

Linkedin
Ruben Huidekoper
Ruben Huidekoper
Consultant House of Performance (Highberg)

“Data biedt bestuurders een kijkje in de keuken van de toekomst.”

Ruben Huidekoper
Consultant House of Performance (Highberg)

Jouw
transformatie­partner in...

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is dit wat voor jou:

Wil jij ook samen impact maken?

Plan een belafspraak in om het met Ralph te bespreken.

LinkedIn
Share
WhatsApp