Sustainable

Steeds meer organisaties kijken naast hun financieel-economische impact ook naar sociale en ecologische waarde. De focus verlegt zich ook naar de lange termijn in plaats van enkel het komende kwartaal. Dit wordt lange termijn meervoudige waardecreatie genoemd. Deze verandering is niet alleen wenselijk maar ook noodzakelijk. Als organisatie zul je duurzaamheidsdoelen/ESG’s willen incorporeren in je bedrijfsvoering. Heb je de noodzaak om anders samen te werken met je partners en leveranciers en zullen werkwijzen blijvend veranderen. House of Performance maakt deze transformatie mogelijk, door strategie, transformatie-aanpak en de implementatie ervan samen met je vorm te geven en concrete en meetbare resultaten te realiseren.

Maak een belafspraak

Waarom House of Performance (Highberg)?

Transformeren naar een toekomstbestendige organisatie

  • Wij staan naast je, en gaan mét jou aan de slag.
  • Wij ondersteunen waar het kan, en confronteren waar het moet.
  • Wij creëren de beweging die ertoe doet.​

Wij werken o.a. voor

Leiderschapsontwikkeling

Als leider leid je niemand naar plekken waar je zelf niet komt

Leiders hebben een essentiële rol in het verloop en de omvang van transformaties. Gesprekken door en met leidinggevenden, onderling en met de organisatie, zijn hierin bepalend. De uitdaging zit in de balans vinden tussen richting geven en verbinding houden, dan komen de juiste samenwerkingen tot stand. Leidinggeven aan een organisatietransformatie? Lees hier hoe wij kunnen helpen. 

Strategie executie

Het opstellen van duurzaamheidsdoelen is één, het daadwerkelijk realiseren is een heel ander vraagstuk.

Wij helpen je bij beide vraagstukken, met de nadruk op het realiseren van tastbare resultaten, zodat de duurzaamheidsambitie realiteit wordt.

Duurzame doelen en rapportages

Het rapporteren en verbeteren van prestaties in de gehele waardeketen; de voorgestelde Corporate Sustainability Reporting Directive (CSRD) verplicht bedrijven te rapporteren over de milieu- en sociale impact van hun organisatie. Het rapporteren is natuurlijk niet het doel, het is een trigger om een beweging te realiseren. Wij helpen deze trigger optimaal te benutten door de rapportageverplichting te concretiseren naar processen, besturing, gedrag en leiderschap, zodat je daadwerkelijk verbetering gaat realiseren.

Leiders van de toekomst

Faciliterend leiderschap, coachend leiderschap, Lean en Agile leiderschap. Allemaal modellen om goed leiderschap te concretiseren, maar welk leiderschap is nodig in een duurzame organisatie? Het gaat nog meer over voorbeeldgedrag, je persoonlijke drijfveren en een andere kijk op waardecreatie. Wij ontwikkelen van effectief leiderschap en gedrag op basis van de Internal Development Goals (IDG’s) om de duurzame ambities te realiseren, zodat je leiders de ambassadeurs worden van je duurzaamheidsambitie.

Volg ons op linkedin

Wil je ons leren kennen? Schuif dan gezellig aan bij een VrijMiBo. Of je blijft ons in de gaten houden op de socials voor vakinhoudelijke updates en interne berichten over ons leuke team.

Linkedin
Mariëlle van Tilburg
Mariëlle van Tilburg
Consultant House of Performance (Highberg)

"Maatschappelijk relevante thema's of een duurzame case waarbij we echt samen met een organisatie mooie resultaten neerzetten die goed zijn voor de wereld, daar word ik blij van."

Mariëlle van Tilburg
Consultant House of Performance (Highberg)

Jouw
transformatie­partner in...

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is dit wat voor jou:

Wil jij ook samen impact maken?

Plan een belafspraak in om het met Jasper te bespreken.

LinkedIn
Share
WhatsApp