Wij zijn House of Performance (Highberg)

Wij zijn House of Performance (Highberg). En wij creëren de beweging die ertoe doet.​ Met ervaring, kennis en kunde.​​ Gedreven tot de beoogde verbetering er is én standhoudt.

Bekijk video

Onze kernwaarden bepalen onze koers. Ze zijn een deel van ons. Ze komen voort uit onze passie en drijven ons en ons gedrag. In onze samenwerking herken je deze.

1. Reciprociteit

Behandel een ander zoals jezelf behandeld wilt worden. Dat geldt wederzijds en heet reciprociteit. Deze wederkerigheid betekent voor ons: met respect, oprechtheid en nieuwsgierigheid samen resultaat behalen.

2. Intensiteit

We leven en werken intens met de inzet van energie, enthousiasme en discipline. Duurzame resultaten halen door mensen te laten excelleren is onze passie. We genieten van deze reis en zijn bereid extra stappen te zetten of af en toe van het pad af te wijken.

3. Authenticiteit

Mensen laten excelleren, ieder op zijn unieke (eigen) wijze. Voor ons is het belangrijk dat iedereen vanuit zijn ik bijdraagt aan het resultaat en de organisatie.

A Highberg Company

Building the leading transformation consulting group in Europe

In 2024 wordt House of Performance Highberg. Highberg brengt multidisciplinaire boutique-firma’s samen met de beste ervaring in transformatievraagstukken in organizational, digital en sustainable. Het leveren van de expertise en kennis om organisaties te helpen succesvol te transformeren en relevant te blijven in een tijdperk van verandering. Van strategie tot implementatie, via consultancy, training en coaching.

Ga naar Highberg.com

Wij staan naast je, en gaan met je aan de slag
Wij maken aantoonbare impact op duurzaamheid
Wij staan naast je, en gaan met je aan de slag
Wij maken aantoonbare impact op duurzaamheid

Drag to explore

Leer onze impactmakers
kennen

Met ruim 100 consultants en zelfstandige interim managers vormen we samen House of Performance (Highberg).

Bekijk het team

Ben jij een HoPper?

Beetje eigenwijs
soms confronterend

Een impactmaker bij House of Performance (Highberg) is een beetje eigenwijs. Nou ja, zeg maar behoorlijk eigenwijs. Dat maakt dat hij nogal confronterend kan zijn en je ogen opent voor nieuwe mogelijkheden. Want behalve eigenwijs is hij ook slim. De HoPper is een creatieve geest die mogelijkheden weet om te zetten in concrete implementaties.

Vacatures

Heb je een vraag over een van onze vacatures? Plan hier een belafspraak in met HR, dan praten we verder!

Wil jij ook samen impact maken?

Plan een belafspraak in met onze consultants om vrijblijvend te sparren.

LinkedIn
Share
WhatsApp