Wij zijn Highberg

Wij zijn Highberg sinds februari 2024. En wij creëren de beweging die ertoe doet.​ Met ervaring, kennis en kunde.​​ Gedreven tot de beoogde verbetering er is én standhoudt.

Bekijk video

Onze kernwaarden bepalen onze koers. Ze zijn een deel van ons. Ze komen voort uit onze passie en drijven ons en ons gedrag. In onze samenwerking herken je deze.

1. Reciprociteit

Behandel een ander zoals jezelf behandeld wilt worden. Dat geldt wederzijds en heet reciprociteit. Deze wederkerigheid betekent voor ons: met respect, oprechtheid en nieuwsgierigheid samen resultaat behalen.

2. Intensiteit

We leven en werken intens met de inzet van energie, enthousiasme en discipline. Duurzame resultaten halen door mensen te laten excelleren is onze passie. We genieten van deze reis en zijn bereid extra stappen te zetten of af en toe van het pad af te wijken.

3. Authenticiteit

Mensen laten excelleren, ieder op zijn unieke (eigen) wijze. Voor ons is het belangrijk dat iedereen vanuit zijn ik bijdraagt aan het resultaat en de organisatie.

A Highberg Company

Building the leading transformation consulting group in Europe

In februari 2024 is House of Performance getransformeerd naar Highberg. Highberg brengt multidisciplinaire boutique-firma’s samen met de beste ervaring in transformatievraagstukken in organizational, digital en sustainable. Het leveren van de expertise en kennis om organisaties te helpen succesvol te transformeren en relevant te blijven in een tijdperk van verandering. Van strategie tot implementatie, via consultancy, training en coaching.

Ga naar Highberg.com

Wij staan naast je, en gaan met je aan de slag
Wij maken aantoonbare impact op duurzaamheid
Wij staan naast je, en gaan met je aan de slag
Wij maken aantoonbare impact op duurzaamheid

Drag to explore

Leer onze impactmakers
kennen

Met ruim 400 consultants en zelfstandige interim managers vormen we samen Highberg.

Bekijk het team

Vacatures

Bekijk hier op de Highberg website al onze vacatures bij al onze kantoren. Wil je specifiek bij Highberg Utrecht werken? Filter dan op locatie Utrecht.

Wil jij ook samen impact maken?

Plan een belafspraak in met onze consultants om vrijblijvend te sparren.

LinkedIn
Share
WhatsApp