Organizational

Werken de huidige structuur, besturing, cultuur, klantbediening, leiderschapsstijl onvoldoende in relatie tot de strategie, doelen of organisatieopzet? Wij onderzoeken graag samen de mogelijkheden tot verbetering of optimalisatie met een duidelijk resultaat en impact. House of Performance ondersteunt organisaties in transformatie. Neem contact met ons op als je de mogelijkheden wilt bespreken.

Maak een belafspraak

Waarom House of Performance (Highberg)?

Transformeren naar een toekomstbestendige organisatie

  • Wij staan naast je, en gaan mét jou aan de slag.
  • Wij ondersteunen waar het kan, en confronteren waar het moet.
  • Wij creëren de beweging die ertoe doet.​

Wij werken o.a. voor

Leiderschapsontwikkeling

Als leider leid je niemand naar plekken waar je zelf niet komt

Leiders hebben een essentiële rol in het verloop en de omvang van transformaties. Gesprekken door en met leidinggevenden, onderling en met de organisatie, zijn hierin bepalend. De uitdaging zit in de balans vinden tussen richting geven en verbinding houden, dan komen de juiste samenwerkingen tot stand. Leidinggeven aan een organisatietransformatie? Lees hier hoe wij kunnen helpen. 

Transformatievraagstukken

Operational excellence, lean werken of een wendbare organisatie worden zijn voorbeelden van organizational transformatievraagstukken. Agile is een manier van werken die we gebruiken om snel te kunnen schakelen en van richting te kunnen veranderen.

Scalable change

Een digitale oplossing waardoor je met de inzet van gamification een grote groep mensen kunt bereiken en op een speelse en laagdrempelige manier kunt laten oefenen met gewenst gedrag. De opdrachten die gedaan worden zijn direct toepasbaar in de eigen werkomgeving, waardoor het nieuwe gedrag zo duurzaam mogelijk wordt ingezet.

Leiderschapsontwikkeling

Wij helpen met individuele en teamcoaching. We brengen gedrag in beeld, zoomen in op momenten waar leiderschap onbedoeld op de rem trapt en verdiepen op onderliggende oorzaken. Hiermee bieden we inzicht en bewustwording voor duurzame gedragsverandering.

Bekijk andere cases

Volg ons op linkedin

Wil je ons leren kennen? Schuif dan gezellig aan bij een VrijMiBo. Of je blijft ons in de gaten houden op de socials voor vakinhoudelijke updates en interne berichten over ons leuke team.

Linkedin
Manouk Hertogs
Manouk Hertogs
Consultant House of Performance (Highberg)

“Doordat we structureel met meerdere toegewijde veranderteams werkten aan het verbeteren van de processen, besturing en cultuur zagen we daar al snel de eerste resultaten van. Het was mooi om te zien hoe de mindset van medewerkers van Ctac is geswitcht naar actiegerichtheid en het pakken van eigenaarschap gedurende het traject.”

Manouk Hertogs
Consultant House of Performance (Highberg)

Jouw
transformatie­partner in...

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is dit wat voor jou:

Wil jij ook samen impact maken?

Plan een belafspraak in om het met Heiko te bespreken.

LinkedIn
Share
WhatsApp