Individuele- en teamcoaching

Individuele coaching

We staan naast je bij de uitdagingen die je ervaart in de veranderende  omgeving. Altijd met jouw persoonlijke én organisatiedoelen voor ogen. We behalen doelen in een flow van energie, beweging en resultaatgerichtheid.

We verdiepen op wat maakt dat je spanning ervaart. Onder de oppervlakte onderzoeken we wat de spanning in stand houdt. We spiegelen waar het kan en confronteren waar het moet.

Positieve gedachten zetten we om naar positieve actie. We moedigen aan om de eerste zichtbare stappen te zetten. Om het echt anders te gaan doen. We steunen je als het spannend wordt. En we geven je in handen wat jij nodig hebt om zelfstandig voort te bouwen aan je ontwikkeling.

Team coaching

Blijven teamresultaten achter? Staat je team voor een grote uitdaging om scherpe keuzes te maken? Ervaar je spanning op veiligheid, vertrouwen, eigenaarschap of energie in je team?

Laten we dan eens praten! Samen zoeken we het uit: hoe zetten jullie elkaar vast? Welke patronen staan in de weg om effectief te zijn? We brengen beweging én creëren verantwoordelijkheid bij het team,  zodat een duurzame verandering behaald wordt.

We kunnen jou en je team team begeleiden met het vertalen van strategie naar kernwaarden, vaardigheden, gedrag en hoe dat te bereiken.

Hiermee kunnen we jouw team begeleiden:

 

  1.  Het vertalen van strategie naar kernwaarden
  2.  Vaardigheden ontwikkelen
  3.  Gewenst gedrag bepalen en hoe dat te bereiken

Jouw
transformatie­partner in...

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is dit wat voor jou:

Wil jij ook samen impact maken?

Plan een belafspraak in met onze consultants om vrijblijvend te sparren.

LinkedIn
Share
WhatsApp