24/07/2023
inspiratie

House of Performance: Een warme thuisbasis voor persoonlijke groei

Deze tekst is geschreven door Milan Braak

Afgelopen september stond ik, Milan Braak, voor een belangrijke beslissing: mijn eerste stap in mijn professionele carrière. Op mijn lijstje van consultancybureaus sprong er één bovenuit: House of Performance. Ik had een tip gekregen van een collega bij mijn vorige werkgever, Great Place To Work (GPTW), en dat wekte meteen mijn interesse. 

Tijdens mijn sollicitatiegesprekken met recruiters ontdekte ik al snel dat House of Performance een bedrijf is met een warme en menselijke cultuur, wat mij enorm aansprak. Ik was nieuwsgierig naar hoe deze cultuur samenging met hun sterke focus op hard werken en resultaat. Gelukkig kreeg ik al snel een goed beeld van deze balans tijdens het uitvoeren van een uitdagende business case als onderdeel van het sollicitatieproces. 

Uiteindelijk heb ik gekozen voor House of Performance vanwege hun aandacht voor reflectie, ontwikkeling en het geven van feedback in een veilige omgeving. Het is geweldig om te zien hoe het bedrijf zich richt op het laten excelleren van individuen, wat bijdraagt aan het succes van het hele team en het resultaat.  

Nu, na 3,5 maand als Trainee consultant bij House of Performance, kan ik met volle overtuiging zeggen dat mijn eerste indrukken juist waren. De cultuur binnen het bedrijf heeft mij geholpen om meer over mezelf te leren en verder te ontwikkelen. Mijn eerdere bevindingen over de focus op ontwikkeling en zorg voor het individu zijn volledig bevestigd. 

Door op de hoogte te zijn van elkaars leerdoelen, ontstaat een sfeer waarin feedback geven normaal is. Tijdens mijn eerste vrijdagmiddagborrel, mijn 3e werkdag (!), werd aan alle nieuwe trainees gevraagd: “En…….wat kunnen wij als House of Performance beter doen?” In het begin vond ik het spannend om daarop te antwoorden met 40 paar ogen op me gericht, maar al snel merkte ik dat deze vraag niet bedoeld was om me in verlegenheid te brengen, maar uit oprechte nieuwsgierigheid om te verbeteren en te groeien. Die oprechte nieuwsgierigheid vind ik zo mooi aan House of Performance, of je nu partner bent of een trainee die pas drie dagen binnen is; jouw mening telt!  

Ik ben enorm onder de indruk van de drang naar ontwikkeling die door het hele bedrijf voelbaar is. Tijdens onze intervisies als traineegroep bespreken we persoonlijke en inspirerende onderwerpen. Wat me vooral raakt, is de respectvolle manier waarop iedereen met elkaar omgaat en betrokken is bij elkaars leerdoelen en uitdagingen. Je voelt binnen House of Performance een oprechte nieuwsgierigheid om te groeien en zo samen steeds beter te worden. 

Kortom: bij House of Performance gaan we voor resultaat en leren we van elkaar door eerlijke feedback. Dit bevordert onze persoonlijke en professionele ontwikkeling en draagt zo bij aan de groei van het hele bedrijf.

Als jij ook op zoek bent naar een plek waar je kunt groeien, jezelf kunt zijn en waar jouw mening telt, neem dan contact met mij op.
Ik praat graag verder met je!
 

Milan Braak
[email protected]

House of Performance
House of Performance
[email protected]

Over de auteur

Wij zorgen dat mensen, teams en organisaties kunnen excelleren. Binnen Nederland en ook daarbuiten doen wij dat door ze te adviseren en ondersteunen waar dat kan en te confronteren waar het moet.

Hamburgerstraat 30
3512 NS Utrecht

[email protected]
+31 30 239 33 60

House of Performance
[email protected]
Meer van House of Performance

Jouw
transformatie­partner in...

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is dit wat voor jou:

Wil jij ook samen impact maken?

Plan een belafspraak in met onze consultants om vrijblijvend te sparren.

LinkedIn
Share
WhatsApp