23/05/2022
inspiratie

Gemeente Den Haag kiest combinatie VKA, House of Performance en Berenschot voor inzet extern personeel

Gemeente Den Haag heeft via een Europese aanbesteding de combinatie VKA, House of Performance en Berenschot als één van drie mantelpartijen geselecteerd, voor de inzet van extern personeel voor projectmanagement, interim management en consultancy.

Relevante uitdagingen het hoofd bieden

VKA partner Ben ten Dam vertelt: “Wij zijn trots en blij om Gemeente Den Haag te mogen blijven helpen bij relevante, maatschappelijke vraagstukken als het verbeteren van het welzijn van de bewoners, de economie, de mobiliteit en de veiligheid. We helpen Gemeente Den Haag met het realiseren van gewenste veranderingen en met de kennis die nodig is om die veranderingen te laten slagen.

Het raamcontract heeft dan ook betrekking op de inzet van een breed scala aan rollen die zich met deze uitdagingen gaan bezighouden, zoals interim managers, consultants, projectmanagers en programmamanagers”, aldus ten Dam.

Een combinatie van de juiste competenties

House of Performance partner Carien de Vries vult aan: “De combinatie VKA, House of Performance en Berenschot zien wij als een logische keuze. Met deze samenwerking bieden we niet alleen de benodigde capaciteit, maar ook de gevraagde competenties op het gebied van organisatietransformatie, veranderkunde en digitalisering.”

House of Performance
House of Performance
[email protected]

Over de auteur

Wij zorgen dat mensen, teams en organisaties kunnen excelleren. Binnen Nederland en ook daarbuiten doen wij dat door ze te adviseren en ondersteunen waar dat kan en te confronteren waar het moet.

House of Performance
[email protected]

Jouw
transformatie­partner in...

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is dit wat voor jou:

Wil jij ook samen impact maken?

Plan een belafspraak in met onze consultants om vrijblijvend te sparren.

LinkedIn
Share
WhatsApp