02/10/2023
inspiratie

HofP en de Rijksuniversiteit Groningen

De Faculteit Economie en Bedrijfskunde van de Rijksuniversiteit Groningen (RuG) verwelkomt op 2, 3 en 4 oktober bijna 10,000 studenten tijdens de jaarlijkse Careers Week. Dit evenement biedt studenten een unieke kans om de arbeidsmarkt te verkennen, belangrijke carrièrre-vaardigheden op te bouwen en in contact te komen met toonaangevende bedrijven. Voor bedrijven is de RuG Careers Week een uitstekende gelegenheid om hun naamsbekendheid te vergroten en getalenteerde studenten aan te trekken.

Dit jaar is de Careers Week extra speciaal, met een boeiend gastcollege van House of Performance. Het consultancybureau zal de nieuwe generatie economen en bedrijfskundigen inspireren door hun expertise te delen.

Waar theorie en praktijk samenkomt ontstaan nieuwe perspectieven en veelal mogelijkheden. We, House of Performance, zijn gevraagd door de RuG om te vertellen over het werk als consultant. In een interactief gastcollege worden de ervaringen uit de praktijk gedeeld. Van de masterstudenten Changemanagement wordt verwacht dat zij vanuit hun wetenschappelijk kader zullen aanvullen. Vervolgens worden zij gevraagd om te adviseren op een actueel dilemma op Sustainability.

House of Performance
House of Performance
[email protected]

Over de auteur

Wij zorgen dat mensen, teams en organisaties kunnen excelleren. Binnen Nederland en ook daarbuiten doen wij dat door ze te adviseren en ondersteunen waar dat kan en te confronteren waar het moet.

Hamburgerstraat 30
3512 NS Utrecht

[email protected]
+31 30 239 33 60

House of Performance
[email protected]
Meer van House of Performance

Jouw
transformatie­partner in...

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is dit wat voor jou:

Wil jij ook samen impact maken?

Plan een belafspraak in met onze consultants om vrijblijvend te sparren.

LinkedIn
Share
WhatsApp