24/10/2023
inspiratie

Nummer 1 positie voor klantgerichtheid en productleiderschap

Geweldig nieuws! 🥇 Trots om te delen dat we opnieuw in de top-3 van de MT1000 lijst staan voor beste dienstverleners in Organisatieadvies in 2023, met een nummer 1 positie voor klantgerichtheid en productleiderschap!

Dit bevestigt ons streven naar hoogwaardige service en de waardering van onze gewaardeerde klanten. Hartelijk dank voor jullie stemmen en vertrouwen!

Op de algehele lijst met ‘beste bedrijven’ staan we op nummer 15. De MT1000 is een speciale uitgave van MT/Sprout waarin de duizend beste zakelijke dienstverleners van Nederland worden bekendgemaakt. Dit onderzoek wordt uitgevoerd door Amsterdam Centre for Business Innovation. Om deze unieke lijst samen te stellen is er onder zakelijke beslissers gevraagd naar hun ervaringen met dienstverleners. Wie is het meest klantvriendelijk, wie heeft de beste producten en wie heeft de meest excellente uitvoering. 

Meer informatie vind je op mtsprout.nl.

House of Performance
House of Performance
[email protected]

Over de auteur

Wij zorgen dat mensen, teams en organisaties kunnen excelleren. Binnen Nederland en ook daarbuiten doen wij dat door ze te adviseren en ondersteunen waar dat kan en te confronteren waar het moet.

Hamburgerstraat 30
3512 NS Utrecht

[email protected]
+31 30 239 33 60

House of Performance
[email protected]
Meer van House of Performance

Jouw
transformatie­partner in...

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is dit wat voor jou:

Wil jij ook samen impact maken?

Plan een belafspraak in met onze consultants om vrijblijvend te sparren.

LinkedIn
Share
WhatsApp