12/02/2024
inspiratie

House of Performance is nu Highberg 

Wij zijn volledig van House of Performance naar Highberg getransformeerd. Op deze pagina vind je meer informatie over de voordelen voor jou als organisatie en wat praktische zaken die gaan veranderen of al zijn veranderd. Highberg brengt multidisciplinaire boutique-firma’s samen met de beste ervaring in transformatievraagstukken in organizational, digital en sustainable. Het leveren van de expertise en kennis om organisaties te helpen succesvol te transformeren en relevant te blijven in een tijdperk van verandering. Van strategie tot implementatie, via consultancy, training en coaching. 

Highberg Utrecht richt zich met name op Strategy, Change & Performance Improvement, People, Leadership and culture en sustainability maar onze gezamenlijke expertise rijkt nog verder. We ondersteunen met Highberg onder andere op het gebied van Strategie Executie, Data Governance, Compliance, Privacy, Business Agility en duurzaamheid. 

Highberg is een nieuwe fusie van 7 boutique adviesbureaus met ervaring in organisatie-, duurzaamheids- en digitale transformaties. Voorheen bekend als: BlinkLane Consulting, Verdonck, Klooster & Associates, House of Performance, Gladwell Academy, SCHICKLER, AnalitiQs and Agility Masters.  

Ontdek de kracht van Highberg op de nieuwe website, klik hier om deze te openen.

Een paar praktische zaken op een rij: 

House of Performance
House of Performance
[email protected]

Over de auteur

Wij zorgen dat mensen, teams en organisaties kunnen excelleren. Binnen Nederland en ook daarbuiten doen wij dat door ze te adviseren en ondersteunen waar dat kan en te confronteren waar het moet.

Hamburgerstraat 30
3512 NS Utrecht

[email protected]
+31 30 239 33 60

House of Performance
[email protected]
Meer van House of Performance

Jouw
transformatie­partner in...

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is dit wat voor jou:

Wil jij ook samen impact maken?

Plan een belafspraak in met onze consultants om vrijblijvend te sparren.

LinkedIn
Share
WhatsApp