31/01/2023
inspiratie

PERSBERICHT: Nr. 1 organisatieadviesbureau in MT1000

House of Performance benoemd tot beste organisatieadviesbureau  

House of Performance scoort de eerste plaats in de categorie organisatieadvies van de MT1000. De MT1000 is een jaarlijkse ranglijst waarbij zakelijke beslissers dienstverleners op hun dienstverlening, klantgerichtheid en productleiderschap beoordelen. Ook in de categorie productleiderschap staat het Utrechtse managementconsultancy- en interim managementbureau dit jaar op nummer één. Het bureau laat hiermee zien een hoge kwaliteit te leveren en door klanten te worden gewaardeerd.  

Succesformule 

House of Performance, onderdeel van Highberg, ondersteunt en inspireert bedrijven bij impactvolle organisatietransformaties. Met de focus op vraagstukken als digitalisering, wendbaarheid en duurzaamheid.  Het is de stevige aanpak die kenmerkend is voor het bureau. “Continu verbeteren is niet makkelijk, maar wel nodig om succesvol te transformeren. En daar horen stevige gesprekken bij”, zegt Heiko van Eldijk, directeur van House of Performance. “We vragen iedereen kritisch te zijn en die stap extra te zetten die nodig is om duurzame impact te hebben. Een kritische ‘het-kan-altijd-beter’-toon die blijkbaar zeer wordt gewaardeerd door onze opdrachtgevers. Zij zijn het tenslotte die ons op de eerste plek zetten op deze lijst met toonaangevende bedrijven als het gaat om klantvriendelijkheid en dienstverlening. Ik ben onze club mensen en opdrachtgevers enorm dankbaar voor deze waardering. 

Het team van excellente adviseurs bij House of Performance werkt nauw samen met zogenoemde interne veranderaars bij klanten. Van Eldijk: “Sommige grote bedrijven besteden een verandertraject volledig uit. Maar wil je blijvend presteren én toekomstbestendiger opereren, dan moet je die competentie zelf in huis halen. Zodat je zélf in staat bent om snelheid in verandering te houden. Dat is wat we organisaties leren.”   

Ranking MT1000  

Naast de eerste plek in de categorie organisatieadvies, staat House of Performance ook eerste in de categorie productleiderschap. Op de algehele lijst met ‘beste bedrijven’ stijgt het bureau van plaats 45 in 2021 naar acht dit jaar. 

De MT1000 is een speciale uitgave van MT/Sprout waarin de duizend beste zakelijke dienstverleners van Nederland worden bekendgemaakt. Dit onderzoek wordt uitgevoerd door Amsterdam Centre for Business Innovation. Om deze unieke lijst samen te stellen is er onder zakelijke beslissers gevraagd naar hun ervaringen met dienstverleners. Wie is het meest klantvriendelijk, wie heeft de beste producten en wie heeft de meest excellente uitvoering. 

Complete score van House Of Performance op de lijsten

  • Ranglijst sector Organisatieadvies: 1e positie (2021; 2)
  • Ranking in sector op Product Leiderschap: 1e positie (2021; 2)
  • Ranking in sector op Klantgerichtheid: 2e positie (2021; 3)
  • Ranglijst NPS sector Organisatieadvies: 3e positie (2021; 2)
  • Ranking is sector op Excellente Uitvoering: 3e positie (2021; 2)
  • Algehele ranglijst: 8e positie (2021; 45)

 

House of Performance
House of Performance
[email protected]

Over de auteur

Wij zorgen dat mensen, teams en organisaties kunnen excelleren. Binnen Nederland en ook daarbuiten doen wij dat door ze te adviseren en ondersteunen waar dat kan en te confronteren waar het moet.

House of Performance
[email protected]

Jouw
transformatie­partner in...

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is dit wat voor jou:

Wil jij ook samen impact maken?

Plan een belafspraak in met onze consultants om vrijblijvend te sparren.

LinkedIn
Share
WhatsApp