18/01/2023
inspiratie

Whitepaper: vijf uitdagingen rondom organisatietransformatie

Vijf uitdagingen rondom organisatietransformatie

De verandermanagers van het interim management netwerk van House of Performance spraken met vijftien leiders en managers van grote, toonaangevende organisaties. Allemaal bedrijven die belangrijke veranderingen doormaken of aan de vooravond daarvan staan. Onderwerp van gesprek was organisatietransformatie en strategie-executie. Het doel: met elkaar leren van de uitdagingen en successen rondom organisatietransformatie. Deze whitepaper behandelt vijf uitdagingen rondom organisatietransformatie die in de gesprekken naar boven kwamen drijven en onze reflecties daarop.

Klik hier om de whitepaper te bekijken.

Organisatietransformatie

Als organisatie wil je graag relevant zijn voor je klanten en impact maken op de wereld om je heen. Digitalisering, nieuwe technologie en de beschikbaarheid van steeds meer data bieden hierbij volop kansen. Denk aan het ontwikkelen van nieuwe producten en diensten die aansluiten op wat de wereld vandaag én morgen nodig heeft, duurzame verdienmodellen die verder gaan dan aandeelhouderswaarde én nieuwe manieren van werken die positief bijdragen aan het realiseren van ESG doelstellingen. Wij noemen dit transformatie.

House of Performance
House of Performance
[email protected]

Over de auteur

Wij zorgen dat mensen, teams en organisaties kunnen excelleren. Binnen Nederland en ook daarbuiten doen wij dat door ze te adviseren en ondersteunen waar dat kan en te confronteren waar het moet.

House of Performance
[email protected]

Jouw
transformatie­partner in...

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is dit wat voor jou:

Wil jij ook samen impact maken?

Plan een belafspraak in met onze consultants om vrijblijvend te sparren.

LinkedIn
Share
WhatsApp