Interim management

De gewenste verandering van binnenuit realiseren met een zelfstandig interim manager

Neem contact op

Wij beschikken over een hecht netwerk van interim managers en programmamanagers. Allemaal zelfstandige professionals die voor maximale impact bij onze opdrachtgevers zorgen. Hierbij nemen zij verantwoordelijkheid voor managementtaken én realiseren ze de gewenste verandering van binnenuit.

Maak kennis met onze zelfstandige interim managers

Leidinggevenden met advieservaring of adviseurs met leidinggevende kwaliteiten

Onze zelfstandige interim managers zijn leidinggevenden met advieservaring of adviseurs met leidinggevende kwaliteiten. Elke interim manager heeft bovendien specifieke kennis over en ervaring in sectoren zoals finance, retail, energie, (semi)overheid en vervoer. Daarnaast beschikken zij over inhoudelijke expertise op het vlak van implementatie- en verandermanagement, agile en lean werken, team- en organisatieontwikkeling, leiderschapsontwikkeling en HR. Ontdekken wie wij zijn?

Maak kennis met onze interim managers!

Verschillende samenwerkingsvormen

Samenwerken met een interim manager, een team van interim managers of een samengesteld team? Afhankelijk van het type vraagstuk en de wensen van de organisatie, kijken we welke samenwerkingsvorm het beste past:

  1. Interim management
    • Interim management van House of Perfomance realiseert de gewenste verandering van binnenuit
  2. Team van interim managers
    • Een team van interim managers met complementaire kennis en ervaring
  3. Samengesteld team
    • Een samengesteld team van zelfstandig interim managers en consultants

Waarom kiezen voor de interim managers van House of Performance?

✔ Persoonlijke aanpak: Wij werken op basis van een persoonlijke aanpak, in plaats van een geautomatiseerd proces. Afhankelijk van het verandervraagstuk, de organisatiecultuur en benodigde leiderschapsstijl kiezen we de juiste interim manager.

✔ Resultaatafspraken: Wij maken graag impact bij onze opdrachtgevers en durven garanties te geven ten aanzien van een succesvolle implementatie van de verandering. De zelfredzaamheid van jouw organisatie wordt hiermee vergroot.

✔ Waardengedreven: Wij hechten belang aan onze kernwaarden authenticiteit, intensiteit en reciprociteit. Ze zijn een deel van ons, komen voort uit onze passie en drijven ons en ons gedrag. In onze samenwerking zal je ze herkennen.

✔ Synergie: Onze interim managers maken gebruik van elkaars kennis en ervaring én van de kennis en ervaring van onze consultants. Door deze synergie garanderen wij een scherpe reflectie op de aanpak en werkwijze, de hoogst haalbare resultaten en continue inzet tijdens de opdracht.

Lees onze blogs over interim management!

16/07/2019

Wat is nou écht de bedoeling?

Een WMO verzoek wordt door een consulent in eerste instantie juridisch beoordeeld. Regels zijn regels, en die worden vaak strikt toegepast. Als een burger het…

Lees verder
11/06/2019

De gemeenteambtenaar heeft een nieuwe baan

Mijn werkveld bevindt zich binnen gemeenten. Dit betreffen verschillende opdrachten binnen verschillende domeinen. Momenteel werk ik aan Inkoop. Onlangs zat ik aan de lunchtafel met…

Lees verder
16/04/2019

Ik maak mezelf graag overbodig

Daar stond ik dan, met een bos bloemen in mijn hand. Het half jaar zat erop, de laatste handjes waren geschud en ik was klaar…

Lees verder

Hoe gaan wij te werk?

Wij maken de beste match met jouw organisatie en specifieke verandervraagstuk

Door onze betrokkenheid, niet geautomatiseerde maar persoonlijke aanpak en hechte netwerk van interim managers, zijn wij in staat om de beste match met jouw organisatie en specifieke verandervraagstuk te maken. Wij nemen graag verantwoordelijkheid voor het gewenste resultaat van de opdracht. Afhankelijk van de wensen van de opdrachtgever werken wij op basis van nacalculatie of een vooraf vastgestelde projectprijs.

Kennismaken?

Zoek je een interim manager die van binnenuit de gewenste verandering realiseert?

Onze interim managers hebben een eigen visie op veranderen en committeren zich aan het resultaat.

Ik zoek een interim manager

Krachten bundelen? Sluit je aan bij het interim netwerk van House of Performance!

Ons netwerk biedt jou kennis, slagkracht, intervisie, meer impact én behoud van autonomie.

Ik wil kennis maken