Jouw ontwikkelperspectief bij House of Performance

Mensen, teams en organisaties laten excelleren is onze missie. Daar zetten wij ons elke dag voor in. Zowel bij onze klanten, als intern. We geloven dat jij als mens het belangrijkste instrument bent voor de veranderkundige opdrachten waaraan je werkt. Daarom investeren we veel in jouw persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling én faciliteren we je in het ontwikkelpad dat jij ambieert. 

Visie op ontwikkeling 

Het gaat dus om jouw ambitie. En om die ambitie te realiseren, zijn er binnen House of Performance verschillende groeimogelijkheden. Groei in verantwoordelijkheid, vakkennis of de mate van impact die je bij de klant maakt. Waar je ook voor kiest, we vinden het belangrijk dat jij een vitale professional bent en blijft, waarbij je jezelf kunt zijn, steeds beter wordt in wat je doet en zingeving in je werk ervaart. 

Ontwikkelperspectieven

In de praktijk vertaalt zich dat naar verschillende mogelijkheden. Zo kun je doorgroeien naar de rol van specialist in jouw domein. Een expert in Agile, datagedreven werken of leiderschapsontwikkeling. Je kunt ook groeien in de mate van verantwoordelijkheid die je draagt. Bijvoorbeeld in de rol van projectleider of accountverantwoordelijke. En er is ook het pad naar partnerschap, als dat jouw ambitie is. 

Ondersteuning

Bij House of Performance doen we er veel aan om jou in je ontwikkeling te faciliteren. Zo beschik je over een royaal opleidingsbudget dat je inzet om jouw ontwikkeling vorm te geven. Ook bieden we wekelijkse masterclasses, interne opleidingen en een jaarlijkse kennisweek. Bovendien krijg je een begeleidend adviseur waarmee je kunt sparren over de uitdagingen en leermogelijkheden op het project waaraan je werkt. 

Jouw groeiambitie

Kortom, als jij energie krijgt van jouw groeiambitie, als het goed is voor House of Performance en als het bijdraagt aan impact maken bij onze klanten, dan is er heel veel mogelijk. Wij ondersteunen jou en bieden de benodigde randvoorwaarden voor persoonlijke groei, maar uiteindelijk sta jij aan het roer. Dus neem dat roer in handen, denk goed na en stel jezelf de vraag: Hoe groot durf ik te dromen?

Jouw
transformatie­partner in...

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is dit wat voor jou:

Wil jij ook samen impact maken?

Plan een belafspraak in met onze consultants om vrijblijvend te sparren.

LinkedIn
Share
WhatsApp