Leiderschaps- en gedragsontwikkeling

Leiderschapsontwikkeling

We ontwerpen en begeleiden een persoonlijk, praktijkgericht en patroon-doorbrekend programma. Hierin staat ervarend leren centraal, verbonden aan toepassen in de dagelijkse praktijk. We verbinden het leren aan het beoogde resultaat van de organisatie en meten tussentijds het rendement. Naast een theoretische basis wordt er intensief gewerkt aan de hand van zelfonderzoek en -reflectie, ervaringsgerichte oefeningen, praktijkcases, simulaties van gesprekken, individuele coaching en intervisie.

De theoretische basis:

 

  1.  Systemisch leiderschap
  2.  Appreciative inquiry (inclusief deep democracy & theory U)
  3.  Conversational intelligence
  4.  Interventiekunde
  5.  MBTI

Gedragsontwikkeling

Pragmatisch en praktijkgericht bieden wij een traject gericht op het creëren van een energieke beweging van ‘de directie tot aan werkvloer’. Geen grote complexe programma’s, maar dicht op de huid. In het dagelijkse werk toe te passen.

Inzicht en bewustwording van hoe wij als medewerkers zelf, onbedoeld het huidige gedrag en de sfeer beïnvloeden’ is op ieder niveau in de organisatie helpend. Begrip van de interactiepatronen tussen én in de organisatie onderdelen brengen uiteindelijk bij iedereen autonomie en plezier in het werk terug.

Jouw
transformatie­partner in...

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is dit wat voor jou:

Wil jij ook samen impact maken?

Plan een belafspraak in met onze consultants om vrijblijvend te sparren.

LinkedIn
Share
WhatsApp