Partners

Wij geloven in de kracht van samen

Neem contact op!

Wij geloven in de kracht van samen. Vanuit gelijkheid het echte gesprek voeren. Dat levert in onze ervaring de mooiste en beste resultaten op. Daarom werken wij samen aan organisatietransformaties met onder andere de volgende gewaardeerde partners:

Highberg Group

House of Performance is onderdeel van The Highberg Group: een consultancy collectief met de ambitie om Europees marktleider op het gebied van organisatietransformatie te worden. Organisaties die onderdeel zijn van de Highberg Group vinden elkaar in hun match op visie, waarden en services. The Highberg Group richt zich met haar Europese ambities op het begeleiden van organisatietransformatie vraagstukken op het vlak van digitalisering, wendbaarheid en sustainability. Met een combinatie van complementaire diensten op het gebied van advies, implementatie en training, helpt het consultancy collectief grote nationale en internationale organisaties en A-merken om relevant, wendbaar en competitief te blijven in een snel veranderende, digitale wereld.

Vanuit de Highberg Group werken wij momenteel samen aan klantvragen met:

BlinkLane Consulting op het gebied van Agile transformaties.

Gladwell Academy op het gebied van Agile Scaling, zoals SAFe en Scrum trainingen.

Verdonck, Klooster & Associates op het gebied van digitale transformatie vraagstukken.

AgilityMasters op het gebied van Agile coaching.

The Cue

The Cue is een spin-off van House of Performance en ontwikkelt ready-to-play games waarmee organisaties beter worden in digitaal samenwerken (met Office 365).

Necker van Naem

Necker van Naem ondersteunt overheidsorganisaties en onderwijs- en zorginstellingen met onder andere onderzoek, advies enĀ  training. Wij werken samen met deze experts in decentrale overheid aan organisatietransformaties. Onze kennis en ervaring op het gebied van gedrag en leiderschap is daarbij aanvullend.

Kaizen InstituteĀ 

Met het Kaizen Institute werken we samen aan business transformaties door het toepassen van continuous improvement methodieken.