Partners

Het echte gesprek voeren. Dat levert in onze ervaring de mooiste en beste resultaten op. Daarom werken wij samen aan organisatietransformaties met onder andere de volgende gewaardeerde partners:

Highberg Group

House of Performance is er trots op om onderdeel van Highberg te zijn. Highberg brengt multidisciplinaire boutique-firma’s samen met de beste ervaring in organisatorische, digitale en duurzaamheidstransformatie. Het leveren van de expertise en kennis om organisaties te helpen succesvol te transformeren en relevant te blijven in een tijdperk van verandering. Van strategie tot implementatie, via consultancy, training en coaching.

The Highberg Group​ – “building the leading transformation consulting group in Europe”​. Lees hier meer.

Vanuit de Highberg Group werken wij momenteel samen aan klantvragen met:

The Cue

The Cue is een spin-off van House of Performance en ontwikkelt ready-to-play games waarmee organisaties beter worden in digitaal samenwerken (met Office 365).

Necker van Naem

Necker van Naem ondersteunt overheidsorganisaties en onderwijs- en zorginstellingen met onder andere onderzoek, advies en  training. Wij werken samen met deze experts in decentrale overheid aan organisatietransformaties. Onze kennis en ervaring op het gebied van gedrag en leiderschap is daarbij aanvullend.

Kaizen Institute 

Met het Kaizen Institute werken we samen aan business transformaties door het toepassen van continuous improvement methodieken.

Jouw
transformatie­partner in...

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is dit wat voor jou:

Wil jij ook samen impact maken?

Plan een belafspraak in met onze consultants om vrijblijvend te sparren.

LinkedIn
Share
WhatsApp