House of Sharing

Wij helpen maatschappelijke organisaties excelleren.
Blijvend meer impact. Om niet. Maar niet voor niets.

Iets terugdoen voor de samenleving, dat vinden wij belangrijk als HoPpers. We geloven niet in platte donaties. Liever geven we waar we goed in zijn. Iets blijvends. Goede doelen helpen beter om te gaan met wat ze hebben. Zo ontstaat meerwaarde. Meer impact. Meer mensen helpen.

We helpen maatschappelijke organisaties om prestaties te verhogen, processen te optimaliseren, beter samen te werken of leiderschap te ontwikkelen. Het hele pakket. Net zo betrokken, professioneel en doelgericht als bij elke andere klant. Er is maar één verschil. We doen het om niet. Dat is House of Sharing.

Lees hieronder meer over een aantal House of Sharing projecten:

Restless Development: Performance management

Restless Development stimuleert jonge mensen om hun rol te nemen in de ontwikkeling van hun land. Dat doen zij door jonge mensen te helpen zich te ontwikkelen tot leiders in het oplossen van uitdagingen waar hun thuisland voor staat. Resteless Development werkt vanuit hubs in tien landen in Africa, Asia in Groot Britanie en America. House of Performance heeft samengewerkt met de Uganda hub.

Lees meer

Care for Cancer: Herijking van de strategie en samenwerking

Sinds 2005 biedt Stichting Care for Cancer integrale ondersteuning aan mensen die met kanker zijn geconfronteerd. Inmiddels worden er jaarlijks meer dan 1000 cliënten door heel Nederland ondersteund. Care for Cancer heeft de ambitie om hun reikwijdte en daarmee impact te vergroten. Om dit te realiseren vroeg Care for Cancer ons om hun strategie en manier van samenwerken met ketenpartners uit het oncologisch speelveld te herijken.

Lees meer

DNK: Effectiever samenwerken

DNK is een ‘verandertraject’. Het doel is dat de deelnemers aan DNK zo veranderen, dat het ze lukt om een stabiele plek in de samenleving te veroveren. DNK heeft de afgelopen jaren hard moeten knokken voor haar bestaan. Met succes: een enorme stijging in succesvolle uitstroom van jongens naar werk of school. Waar ze nu tegenaan lopen is: hoe houden we dit vol zonder om te vallen? We rennen allemaal hard maar niet per sé dezelfde kant op en in een te hoog tempo.

Lees meer

Binthout: Heldere visie met direct toepasbare initiatieven

Binthout redt Nederlandse bomen van de versnipperaar en maakt prachtige designproducten van het hout. Handgemaakt en geproduceerd in Nederland, omdat iedereen een kans verdient op de arbeidsmarkt. Binthout is een groeiend bedrijf dat haar koers voor de toekomst wil bestendigen. 

Lees meer

Stichting Prisma: Meer zelfvertrouwen, meer impact

Prisma helpt Amsterdammers met een verstandelijke beperking om mee te doen in de samenleving. Mooi werk, waarvan het effect echter lastig meetbaar is. Hoe ontdek je dan of je de juiste dingen doet? Het AVRI-model helpt om een antwoord te vinden op deze vraag. Met als resultaat dat de vrijwilligersorganisatie groeit in professionaliteit en zelfvertrouwen. En in impact.

Lees meer