House of Sharing

Wij helpen maatschappelijke organisaties excelleren.
Blijvend meer impact. Om niet. Maar niet voor niets.

Iets terugdoen voor de samenleving, dat vinden wij belangrijk als HoPpers. We geloven niet in platte donaties. Liever geven we waar we goed in zijn. Iets blijvends. Goede doelen helpen beter om te gaan met wat ze hebben. Zo ontstaat meerwaarde. Meer impact. Meer mensen helpen.

We helpen maatschappelijke organisaties om prestaties te verhogen, processen te optimaliseren, beter samen te werken of leiderschap te ontwikkelen. Het hele pakket. Net zo betrokken, professioneel en doelgericht als bij elke andere klant. Er is maar één verschil. We doen het om niet. Dat is House of Sharing.

CASE:DASHBOARDING & BUSINESS DEVELOPMENT FOR SUSTAINABLE GROWTH

Bekijk hier de case pagina van deze prachtige case.

Case: Restless Development – Strategische effectiviteit bevorderen

Restless Development stimuleert jonge mensen om hun rol te pakken in de ontwikkeling van hun land. Dat doen zij door jonge mensen te helpen zich te ontwikkelen tot leiders in het oplossen van uitdagingen in hun thuisland. Restless Development werkt vanuit hubs in tien landen in Afrika, Azië, Groot Brittannië en Amerika. House of Performance heeft samengewerkt met de hub in Uganda.

Case: Stichting Prisma – Strategie executie

Prisma helpt Amsterdammers met een verstandelijke beperking om mee te doen in de samenleving. Mooi werk, waarvan het effect echter lastig meetbaar is. Hoe ontdek je dan of je de juiste dingen doet? Het AVRI-model helpt om een antwoord te vinden op deze vraag. Met als resultaat dat de vrijwilligersorganisatie groeit in professionaliteit en zelfvertrouwen. En in impact.

Case: Binthout – Visievorming en strategie-executie

Binthout redt Nederlandse bomen van de versnipperaar en maakt prachtige designproducten van het hout. Handgemaakt en geproduceerd in Nederland, omdat iedereen een kans verdient op de arbeidsmarkt. Binthout is een groeiend bedrijf dat haar koers voor de toekomst wil bestendigen.

Case: Stichting de Nieuwe Kans – Effectiever samenwerken

DNK is een ‘verandertraject’. Het doel is dat de deelnemers aan DNK zo veranderen, dat het ze lukt om een stabiele plek in de samenleving te veroveren.

Case: Care for Cancer – Herijking van de strategie en samenwerking

 

Sinds 2005 biedt Stichting Care for Cancer integrale ondersteuning aan mensen die met kanker zijn geconfronteerd. Dit doen zij, geheel belangeloos, met behulp van een netwerk van ruim 60 gespecialiseerde oncologieverpleegkundigen.

Jouw
transformatie­partner in...

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is dit wat voor jou:

Wil jij ook samen impact maken?

Plan een belafspraak in met onze consultants om vrijblijvend te sparren.

LinkedIn
Share
WhatsApp