House of Performance Great Place to Work Certified

08/07/2022

Sinds 2010 werken wij samen met Great Place to Work (GPTW). Ook dit jaar zijn wij weer GPTW certified. Onze motivatie hiervoor is ons geloof dat als je mensen laat excelleren het met de rest ook goed komt. GPTW helpt ons om ieder jaar heel gericht te werken aan ons doel ‘de beste werkgever zijn.’ Het is geen trucje. Het werkt alleen als je oprecht de beste versie van jezelf wilt zijn.

In een jaarlijkse survey die GPTW onder onze medewerkers houdt, stellen we vragen die iets zeggen over hoe onze mensen kijken naar thema’s als vertrouwen, trots en plezier. De uitkomsten van de survey zijn voor ons een leidraad om gedurende het gehele jaar met elkaar in gesprek te gaan. We geven met elkaar betekenis aan de uitkomsten door persoonlijke voorbeelden te delen. Het geeft ons inzichten in wat onze eigen mensen aantrekkelijk vinden aan House of Performance als werkgever en in wat er beter kan.

Vorige week zijn we in kleine groepen met elkaar in gesprek gegaan over de uitkomsten en learnings van de survey. Mooi is dat op die momenten niet alleen positieve punten benoemd worden maar ook de onderwerpen waarvan we geloven dat die nog meer aandacht verdienen.

Wil jij werken bij House of Performance? Bekijk dan onze vacatures.

Het kan beter

Wat kan er volgens jou beter? We vernemen het graag van je!

reCAPTCHA is required.
House of Performance Logo

Over de auteur

Wij zorgen dat mensen, teams en organisaties kunnen excelleren. Binnen Nederland en ook daarbuiten doen wij dat door ze te adviseren en ondersteunen waar dat kan en te confronteren waar het moet.

Hamburgerstraat 30
3512 NS Utrecht

[email protected]
+31 30 239 33 60

Naar House Of Performance
Geef een reactie hier...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *