20/07/2021
inspiratie

House of Performance interim managers in the spotlight

In een serie interviews zetten wij de collega’s uit ons interim management netwerk in de spotlight. Wie zijn ze? Wat vinden ze tof aan het interim management vak? En waar krijgen ze energie van? Eind vorig jaar gingen wij in gesprek met Bastiaan Bazen, Gabriëlle Fakkert en Kirsty Snijders.

Ontdekken en verkennen vind ik het leukst!

Bastiaan Bazen ziet zichzelf als een generalist die in iedere opdracht wel een uitdaging ziet. Of het nu gaat om de inhoud, de mensen in een afdeling, of beide. Belangrijke voorwaarde? De opdracht moet een veranderaspect of ontwikkelvraagstuk bevatten. Het ontdekken en verkennen van de organisatie vindt Bastiaan het leukste aan zijn vak. Hij is nieuwsgierig van aard en houdt van het doorgronden van dingen. Meer weten over House of Performance interim manager Bastiaan Bazen? Lees hier het volledige interview.

Als ik geen verbondenheid voel, dan doe ik het niet

Gabriëlle Fakkert brengt het liefst vastgeroeste organisaties, teams of managers weer in beweging. Vooral bij maatschappelijke organisaties. Ze is nieuwsgierig, houdt van mensen en zet haar zakelijke achtergrond graag in voor organisaties die de wereld een stukje mooier willen maken. Gemakkelijk met mensen contact maken en snel hun vertrouwen weten te winnen, ziet Gabriëlle als een persoonlijk succes in haar carrière. Meer weten over House of Performance interim manager Gabriëlle Fakkert? Lees hier het volledige interview.

Ik ben een doener

Kirsty Snijders loopt warm voor opdrachten die vragen om een praktische aanpak en zichtbare resultaten en werkt graag op het snijvlak van IT en business. Ze doorloopt het liefst een hele keten. Van individu naar team en van team naar overstijgende samenwerkingen. Om uiteindelijk zoveel mogelijk tandwielen uit de hele organisatie zo soepel mogelijk te laten draaien. Meer weten over House of Performance interim manager Kirsty Snijders? Lees hier het volledige interview.

Heeft jouw organisatie behoefte aan verandercapaciteit? Wil je de gewenste verandering van binnenuit realiseren? Of wil je gewoon meer weten over het netwerk van interim managers van House of Performance? Neem dan nu contact met ons op!

 

House of Performance
House of Performance
[email protected]

Over de auteur

Wij zorgen dat mensen, teams en organisaties kunnen excelleren. Binnen Nederland en ook daarbuiten doen wij dat door ze te adviseren en ondersteunen waar dat kan en te confronteren waar het moet.

House of Performance
[email protected]

Jouw
transformatie­partner in...

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is dit wat voor jou:

Wil jij ook samen impact maken?

Plan een belafspraak in met onze consultants om vrijblijvend te sparren.

LinkedIn
Share
WhatsApp